Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true
Prisförfrågan frakt
External Link / New Window

FLYGFRAKT OCH STYCKEGODS SJÖFRAKT

FÅ PRIS ONLINE OCH BOKA DIREKT
Klicka har External Link / New Window
Special Transports

I behov av specialtransport?

Vi är experter på att hantera udda varor som kräver särskild utrustning och specialkompetens.
Läs mer

Logistics

Transporter, lagerhållning och distribution samt lösningar för varuflödeskedjan - vi täcker allt. Det är därför vi är världens största logistikspecialist.
 
Transport och logistik
En logistikpartner stor nog att leverera gods av alla slag, via flyg, sjö, väg eller järnväg – men som ändå kan ge sina kunder den personliga service de behöver.
 
 
Tull, trygghet och försäkringar
Med vårt oöverträffade nätverk av tullspecialister, förstår vi bättre än de flesta de svårigheter som gränsöverskridande handel medför.
 
 
Branschspecifika lösningar
DHL:s branschfokus innebär att kunder kan dra fördel av att arbeta med en leverantör som är specialist, inte bara inom logistik, utan även på deras specifika marknad. Våra marknadsledande branschlösningar ger våra kunder stora konkurrensfördelar.
 
 
Lagerhållning och distribution
Genom att förstå dina problem och förutse ditt företags logistikbehov, ger DHL:s experter robusta lösningar som kommer att ge mervärde till ditt företag.
 
 
Supply Chain Solutions (Logistiklösningar)
Att världens största logistikspecialist har det största utbudet av logistiktjänster är vad man skulle vänta sig. DHL går längre - vi vill erbjuda mervärde och enhetligt, högkvalitativt stöd till kunder av alla sorter och storlekar, var de än har sin verksamhet.
 
 
Kundsidor
Välkommen till våra kundsidor. Här hittar du allt du behöver för att hålla reda på dina sändningar, fakta om saker du bör vara uppmärksam på samt uppdaterad information om sändningsstatus.