Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Bli en del av vårt fantastiska team

Du hjälper oss att optimera våra tjänster – och vi hjälper dig genom att främja din personliga utveckling.

DHL tillgodoser kundernas behov genom att erbjuda en bred palett av kvalitetstjänster. Vi tillgodoser våra anställdas behov genom att erbjuda dem en rad spännande karriärmöjligheter.

Som en av oss hos DHL spelar du en viktig roll när det gäller att leverera kvalitetstjänster och lösningar till våra kunder. Vi erbjuder ett flertal ansvarsfulla utmaningar inom olika funktioner och områden av vår affärsverksamhet.

Du kan få arbeta i olika, spännande yrkesroller inom vår dagliga verksamhet och med supporttjänster, antingen det är i hamnar eller på flygplatser, i storlager eller i servicecentraler, på våra kontor eller ute på vägarna.
Som en del av din yrkesutveckling vill vi hjälpa dig att förbättra din förmåga och att öka din kompetens.

Med hjälp av olika lokala träningsprogram men också genom träning på vår webbaserade utbildningsportal mylearningworld.net får du mängder av möjligheter till fortbildning, träning och utveckling.

Det finns även möjlighet att få utbildning på arbetsplatsen vilket är viktigt när det gäller att få den kompetens, de kunskaper och den certifiering som behövs för att klara av jobbet.
Några av de olika utbildnings- och utvecklingsmöjligheterna som erbjuds handlar om:
  • Olika relevanta operativa kunskaper och färdigheter
  • Utbildning inom hälsa och säkerhet
  • Ledarskapsutbildning
  • Språkkurser
  • E-learning via MyLearningworld

Utvecklas med oss!

Skulle du vilja bli en av oss hos DHL? Kom då med i vårt team! Vi erbjuder arbetsmöjligheter för experter på det operativa området och på supporttjänster och för specialister inom en mängd olika funktioner runt om i hela världen.

Hitta den rätta öppningen för dig själv genom att titta in på vår Jobbsidor eller genom att delta i något av våra program.