Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Nå dina målsättningar

Med DHL har du en stark partner vid din sida som ger dig utmärkta karriärmöjligheter i hela världen och det gäller både för ledande personal och för olika yrkesutövare.

Vi stöder dig i din utveckling och kompetens och hjälper dig att växa. Vi vill att våra medarbetare ska ha ett stimulerande liv både på arbetet och privat.
På global nivå hjälper vi dig att kartlägga dina starka sidor och att utveckla din potential genom olika karriärmöjligheter och utvecklingsprogram:
Som en del av din yrkesutveckling vill vi ge dig stöd att förbättra din förmåga och att öka din kompetens.

På mylearningworld.net, vår online fortbildningsportal, erbjuder vi ett brett spektrum av olika möjligheter för fortbildning och utveckling. Det innefattar inlärning av främmande språk, träning i olika expertkunskaper och operativa färdigheter, ledarskap, programvaror och ledningstekniker.
Vi har även implementerat vårt prestationsledningssystem. Med dess hjälp upptäcker vi våra anställdas potential tidigt. Det ger oss möjligheter att ta vara på din kompetens och stödja din utveckling i framtiden.

Få framgång med oss!

DHL erbjuder intressanta och utmanande jobb inom olika funktionsområden över hela världen för ledningspersoner och fackpersonal.

Hitta den rätta möjligheten för dig själv genom att titta in på vår Jobb sidor eller genom att delta i något av våra program.