Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Din chans att göra skillnad

Söker du en utmaning som är mer än bara ett jobb? Välkommen till DHL! Vi ger dig chansen att göra skillnad.

Hos DHL får nyutexaminerade och nybörjare inom yrkeslivet olika möjligheter att delta i spännande projekt, att klara av krävande utmaningar och att axla ansvar – det rätta sätter att starta en karriär.

Våra program för nyutexaminerade förbereder dig optimalt för de här utmaningarna – och för din framtida karriär.
Världen över erbjuder DHL olika program för nyutexaminerade:

Som en del av din yrkesutveckling erbjuder vi ett brett spektrum av fortbildningskurser och program som ger dig färdigheter och kunskaper som är nödvändiga för att säkra din framgång inom yrket.
De omfattar träningsmöjligheter och ger expertkunskaper och färdigheter inom olika operativa områden, i personalledning, i soft skills och i ledningsteknik på mylearningworld.net, vår online-utbildningsportal.
Vi har även implementerat vårt prestationsledningssystem. Med dess hjälp upptäcker vi våra anställdas potential på ett tidigt stadium. Det ger oss möjligheter att stöda din utveckling i framtiden.

Väx med oss!

Antingen du är nyexaminerad och genast vill starta din karriär eller om du redan har yrkeserfarenhet – hitta den rätta möjligheten för dig själv genom att titta in på vår Jobs page eller genom att delta i något av våra program.