Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Industry Solutions förenklar leveranskedjan

DHL Express har ett antal branschanpassade lösningar för kunder som har behov av innovativa och konkurrenskraftiga leveranskedjor, där vi utnyttjar möjligheterna i vårt nätverk.

DHL EXPRESS BREAKBULK

DHL Article

Vad är DHL EXPRESS BREAKBULK?

DHL EXPRESS BREAKBULK är en tjänst för transport från dörr till dörr av försändelser som slås ihop på avsändningsorten, skickas från en tullzon till en annan, paketeras upp igen av DHL på destinationen före leverans till olika adresser i samma land eller tullunion. Den sammanslagna försändelsen klareras som en enda försändelse av tullen vid ankomst i destinationslandet.

DHL MEDICAL EXPRESS

DHL Article

Vad är DHL MEDICAL EXPRESS?

DHL MEDICAL EXPRESS är en tjänst för att transportera brådskande och temperaturkänsliga försändelser för Life Science-industrin. Lösningen omfattar exportering av provläkemedel och medicinsk utrustning till kliniker och sjukhus, genom att importera returförsändelser av patientprover till laboratorier och forskningsorganisationer.

DHL COLLECT & RETURN

Vad är DHL COLLECT & RETURN?

DHL COLLECT & RETURN är en lösning för att hantera returtransporter för exempelvis reparation, som kan vara vanligt inom exempelvis den högteknologiska sektorn. DHL hämtar försändelser med högt värde som kräver en reparation och levererar den till en utsedd reparatör. När innehållet är reparerat levererar DHL tillbaka det till användaren.