Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL Tulltjänster

Följer ni reglerna?

Ramverken för internationell handel och regelefterlevnad förändras snabbt. Globala logistikkedjor står inför stora utmaningar:

  • Globalisering och ökande internationell handel: formar partnerskap med tjänsteleverantörer som har expertis som täcker olika delar av världen.
  • Ökad efterfrågan på elektronisk informationsdelning: såsom avancerad sändningsavisering och delande av data gällande regelefterlevnad.
  • Global trend mot en riskbaserad approach: ställer krav på parter att delge information om sina sändningar vid varierande tidpunkter såsom före lastning, avgång och ankomst.
  • Ökad medvetenhet om regleringar och efterlevnad: kommer nu upp på agendan på ledningsnivå och blir en kärnfråga för bolag med internationell handel.
  • Strängare påföljder för bristande efterlevnad: med omedelbar påverkan på kunders logistikkedja och finansiella resultat.
Här kan en tullpartner som kan förenkla tullhanteringen ge en verklig konkurrensfördel.
För sjö- och flygfraktrelaterade ärenden:
Ring oss på telefon 0771 400 400 eller använd vår online-tjänstExternal Link / New Window

För väg- och järnvägsfraktrelaterade ärenden:
Ring oss på 0771 345 345 eller använd vår online-tjänstExternal Link / New Window

Vår lösning för dig:

Tulldeklarationstjänster
Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att säkerställa enhetlig, konsekvent och korrekt handelsverksamhet, där vi stöttar ditt företag för att undvika förseningar, böter och viten.

Konsulttjänster rörande tull och handel
Våra konsulter kan analysera din logistikkedja och hjälpa dig att effektivisera tullhantering, minimera tullavgifter, identifiera potentiella riskområden och optimera intern kontroll och procedurer för att maximera intern efterlevnad.


Därför ska du välja DHL TULLTJÄNSTER:

Tack vare våra lokala team med experter och vår globala skala förenklar vi din tullhantering genom att erbjuda komplett tullservice som täcker alla dina behov.