Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

E-lösningar

För dig som har ett kundnummer hos DHL är det enkelt att skicka expressförsändelser. Vi har allt från användarvänliga programvaror till enkla verktyg för transportadministration och helintegrerade affärslösningar, och vi hjälper dig gärna med att hitta rätt lösning för dig.

DHL IntraShip

Med DHL IntraShip automatiserar du processerna för att ta fram frakthandlingar, spåra försändelser och utföra andra transportadministrativa sysslor. DHL IntraShip är snabbt, enkelt och håller dig informerad om alla sändningar dygnet runt, året om.

Avancerat och flexibelt.

Du kan själv enkelt anpassa DHL IntraShip så att det passar just dina behov och processer. Importera ordrar från era affärssystem, hantera olika avsändare och kontrollera godkännandeprocesser – allt är enkelt att hantera. För mer avancerad konfiguration ger DHL Express support via telefon, för att säkerställa att ert företag får ut det mesta av denna avancerade onlinetjänst.
Kontakta DHL säljare

Vad är DHL EasyShip?

Skickar ert företag många försändelser med tidsbestämd leveranstid? I så fall skulle DHL EasyShip kunna vara frakthanteringsprogrammet för ert företag. DHL EasyShip kan möta behoven multinationella företag liksom hos företag med en central fraktenhet.

DHL EasyShip kan installeras lokalt på en dator eller på ert lokala nätverk så fler användare får tillgång till verktyget utan att behöva installera något!

Hur kan DHL EasyShip hjälpa ert företag?

  • Effektiviserar fraktprocesser genom att förbereda fraktsedlar, etiketter och tullhandlingar
  • Snabbt och effektivt att skapa fraktdokument för återkommande sändningar
  • Ger spårbarhet i realtid, prisförfrågan och anpassningsbara rapporter
  • Sändningshistorik och en omfattande adressbok
  • Möjligt att integrera med ert affärssystem
  • Informera er kund när sändningar är på väg automatiskt genom e-post
  • Teknisk support via telefon
 
 
Spåra gods
Spåra gods Fler sätt att spåra gods