Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL erbjuder mer än bara ett jobb

Upplev kulturen som medarbetare på DHL

Väx med nya utmaningar

Som världsledande logistikföretag kan DHL erbjuda ett brett spektrum av intressanta jobbutmaningar och möjligheter inom våra olika affärsenheter jorden runt.

Vi uppmuntrar dig ständigt att vidga din horisont och att utnyttja dina potentialer med hjälp av ett brett och varierat utbud av fortbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

På mylearningworld.net, vår online fortbildningsportal, kan du dra nytta av ett brett spektrum av yrkesutvecklande program med allt från språkkurser, träning i programvaror, styrningsmetoder och andra viktiga ämnen.

Vårt program för prestationsledning hjälper oss att upptäcka din potential, att utvärdera dina prestationer och att , tillsammans med dig, fortlöpande planera din karriärutveckling.

Antingen du deltar i ett av våra program för utexaminerade eller går någon av våra många e-learningkurser så kommer vi alltid att ge dig möjlighet att ta ansvar och vi kommer att uppmuntra både din personliga och din professionella tillväxt.

Påverka DHL globalt

DHL gör det möjligt för alla anställda att ta initiativ och aktivt bli involverade i olika grupper och att uppnå mycket goda resultat som verkligen gör skillnad.

Med vårt program First Choice, en nyckelkomponent i vår tillväxtstrategi, försöker vi genom personliga insatser och teamwork förbättra alla våra insatser när det gäller kontakten till våra kunder. Den årliga medarbetarenkäten (EOS) ger våra anställda en möjlighet att göra sina röster hörda. Den feedback som vi får där använder vi för att fortlöpande försöka nå förbättringar och utvecklas som ett enigt företag.

Från personliga idéer och uppfattningar till ett säkert sätt att förbättra processer. Vi hos DHL noterar, respekterar och belönar ditt personliga engagemang på samma sätt som vi uppskattar lagarbete och förmedling av idéer för att skapa större värden.

Var stolt över våra gemensamma prestationer

Hos DHL kommer du att vara med i ett starkt team som respekterar sina medarbetare, samhället och miljön. Du kommer att ha kontakt med människor från hela världen och få en chans att erfara den unika internationella andan hos DHL.

Många av våra anställda har personligen engagerat sig i en rad olika sociala initiativ som hjälper människor i hela världen.

Vårt team för katastrofhjälp (DRT) ingriper för att rädda liv efter naturkatastrofer. DHL försöker också att spela en förebildlig roll i kampen för att skydda världen mot klimatförändringar. Vår tjänst ”Go Green” gör det möjligt för våra kunder att avsätta koldioxidutsläpp som förorsakas av transporter till speciella projekt med reducerade koldioxidutsläpp.

Vi på DHL stöder och främjar medvetet mångfald för att skapa en inkluderande affärskultur som gör det möjligt för dig att ge ditt allra bästa bidrag. Genom olika mångfaldsprogram och initiativ försöker vi höja och blanda de många talangerna bland våra olika medarbetare till en vinnande formel – inte bara för företaget utan också för dig.

Som anställd hos DHL kan du varje dag känna stolthet över det som vi gemensamt åstadkommer.